Hvem er vi

Hvem er vi | Takster/priser | Bestyrelsen | Driftsinfo | Vedtægter | Generalforsamling

Vi er en forening i traditionel forstand

Grindsted Fællesantenne blev dannet, da der var et behov for at modtage tv-signaler. I stedet for, at hver gade skulle rejse deres egen mast, lavede man en forening. Efterfølgende kom Hejnsvig og Sdr. Omme med på samme net. I dag er det mere internet end tv, der er fokus på blandt vores medlemmer, derfor har vi ændret navnet til Hedens Net.

Vi er et fællesskab som handler på vegne af alle vores medlemmer. Foreningen fungerer altså som et indkøbsfællesskab, hvor vi er sammen om at købe adgang til internet og TV. Når vi køber ind samlet, giver det et væld af fordele for alle vores medlemmer. Vi får derfor en bedre pris og friheden til at vælge.

Det fungerer sådan, at vores medlemmer betaler for at være medlem af foreningen, og derigennem kan hver enkel kunde få en fordelagtig internet- og tv-løsning. Fordelene for vores kunder er, at de ved at købe internet og TV igennem os sparer en masse penge hver måned. Samtidigt med, at de får hurtigt og stabilt internet og gode muligheder for at sammensætte deres egen tv-pakke til en rigtig god pris.

Plads til forskellighed

Selvom vi køber ind i fællesskab, betyder det ikke, at vi skal blive enige om, hvad vores behov er. Hos Hedens Net er der god plads til at være forskellige. Vi ved godt, at der er forskellige behov fra husstand til husstand. Derfor tilbyder vi mange forskellige pakker og løsninger. På den måde får hvert enkelt af vores medlemmer den løsning, som passer til lige netop deres behov.

Hos Hedens Net ved vi godt, at vores medlemmers behov for internet og TV-pakke skifter med tiden. Nogen får børn og vil tilføje børnekanaler. Andres børn bliver teenagere, og der bliver behov for en hurtigere internetforbindelse. Andre bliver pludselig bidt af sport, og vil gerne have flere sportskanaler. Hos os kan du altid ændre i din pakke løbende.

Vores net – vi bestemmer

Vi arbejder altid med den leverandør, hvor vi kan få det bedste indhold til den bedste pris. Vi er ikke låst til en specifik leverandør, og kan derfor også skifte, hvis markedet ændrer sig, og vi kan få en bedre løsning et andet sted.

Selvom vi arbejder sammen med en leverandør, lige i øjeblikket YouSee, så er det stadig os som forening, der ejer nettet. Derfor er det stadig os, som bestemmer, hvad der skal ske på det net.

Hjælpen er tæt på

Vi er den største forening i Billund Kommune, og lige nu er 4500 husstande medlem.

For at du kan blive en del af foreningen, kræver det, at du bor i Grindsted, Sdr. Omme eller Hejnsvig. Bor du lidt udenfor en af de nævnte byer, så kontakt os. Så finder vi ud af, om du har mulighed for at blive medlem i Hedens Net.

Vi har et tæt samarbejde med Expert i Grindsted. Så hvis uheldet er ude, og du får problemer med dit internet eller TV, så kan du altid henvende dig i butikken. Her vil de ansatte hjælpe dig videre og sørge for, at det hele spiller, som det skal.

Hos Hedens Net er vores kunders tilfredshed alfa og omega. Derfor har vi sørget for, at vores kunder kan møde op fysisk i butikken og få hjælp. For vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at blive hjulpet over telefonen, når teknikken driller.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.